• Leather Protection Lotion

Професионален подхранващ препарат за кожа Leather Protection Lotion 330 мл. – Специален продукт за дълбоко и трайно подхранване и освежаване на кожения салон. Ползва се за запечатване порите на кожата след почистване и за подхранване на кожата, като се грижи за нейната еластичност и здравина. Значително удължава живота на кожата.

AVTORENOVACIA Leather Protection Lotion е препарат на водна основа и се използва за подхранване и подобряване състоянието на стари и нови кожени изделия, той защитава, подхранва, възстановява аромата и мекотата на естествената кожа.

При експлоатация кожата е атакувана непрестанно от: мръсотия, мазнини и човешката пот, тези фактори започват бавно да я атакуват, като й причиняват обезцветяване, спукване и обелване. Тези увреждания могат да се наблюдават при повечето мебели, където се поставят ръцете и главата, на воланите в колите, на яките на якетата, проявяващи се като матови, тъмни следи.

Leather Protection Lotion е усъвършенствана технологична формула за защита под формата на бариера, която предотвратява настъпването на по-горе споменатите проблеми.

Бариерния слой, приложен върху  кожата, затруднява задържането на мръсотията и замърсяванията по повърхността. Така е много по-лесна за почистване и поддържане. Лосионът има и допълнителен бонус като не позволява на евентуални следи от химикал, оцветявания от дънки и т.н., да проникнат в кожата. Съответно позволява тези оцветявания лесно да се почистят с употребата на Leather Cleaner.

Друго важно предимство на бариерния слой е предотвратяване изтриването на финишния (лаков) слой на кожата от мръсотията; При експолатация се причинява триене. AVTORENOVACIA Leather Protection Lotion действа като бариера между кожата и мръсотията, като преждевременно помага да се предотврати от износване и разкъсване.

Инструкции в 3 прости стъпки.

Стъпка 1

Рзклатете шишето добре и нанесете върху кожата с мека кърпа.

Стъпка 2

Втрийте в кожата с кръгови движения.

Стъпка 3

Оставете за  минимум 30 минути или цяло денонощие и след това полирайте с кърпа.

Основни предимства

Условия: съдържащ естествена смес от масла и восъци, лосионът защитава и подхранва вашата кожа и я предпазва от изсушаване, напукване и избледняване.

Отблъсква петна: добавената бариерна защитна технология, позволява да се отблъскват петна на водна и мастна основа, задържайки ги на повърхността на кожата, така че лесно да могат да се почистят.

Намалява износването и изтъркването: Когато се използва, кожата се трие от дрехите и това в дългосрочен план може да доведе до износване. Leather Protection Lotion предотвратява това въздействие като поставя защитна бариера между кожата и директните контакти.

Възстановява аромата: Leather Protection Lotion прелива с луксозни аромати, които се прехвърлят върху кожата ви при самото нанасяне.

Намалява избледняването: с добавени UV инхибитори се предотвратява избледняването на цвета от слънцето, при директния контакт с него .

Препаратът прави кожата лесна за почистване в бъдеще. Той спира мръсотията от абсорбиране или впиване в порите на кожата, което позволява да се почиства лесно след това.

Често задавани въпроси

1.Подхранва ли кожата?

-Да, лосионът съдържа натурални масла и восъци, които се просмукват и подхранват кожата. Въпреки това, само няколко типа кожи действително се нуждаят от подхранване. Това са нефиниширани кожи като анилин и Pull up.

2. Leather Protection Lotion ще увреди ли кожата ми?

-Не, той не съдържа разтворители или абразиви или друг химикал, който може да доведе до увреждане на вашата кожа. Той има точно обратният ефект: предотвратява увреждането!

3. Leather Protection Lotion предотвратява ли оцветявания?

-Той помага като отблъсква петна, както на мастна, така и на водна основа.. Лосионът предотвратява оцветяванията да навлезнат в дълбочина и така петната остават по повърхността, така че да могат да се почистят лесно.

4.Ще направи ли кожата ми хлъзгава?

-Не, ако следвате правилно напътствията за умерената употреба на продукта, той няма да направи вашата кожа хлъзгава.

5. Leather Protection Lotion ще направи ли кожата ми бляскава?

– След нанасяне и полиране повърхността придобива ествествен сатениран отблясък създаващ усещане за свежест.

6. Освен в автомобила ми, който е с кожен салон, мога ли да използвам препарата и върху други кожи?

-Да, Leather Protection Lotion може да се използва на всички изделия от кожа: мебели, автомобилен интериор, дрехи, обувки, както и много други.

7. Корите на вратите на колата ми са винил, може ли да се използва върху тях?

-Да. Препаратът може да се използва на всяка имитация на кожа, като винил, пластмаса и PU.

8.Имам естествена(абсорбираща) кожа, безопасно ли е да използвам Leather Protection Lotion върху нея?

-Той е отличен за следните видове кожа: анилин, Pull-up .Две нанасяния са необходими, тъй като първото ще се абсорбира от кожата напълно. Това ще спре абсорбирането на петна от кожата, което в противен случай би се случило. Той също така смазва връзките между колагеновите влакна, това предотвратява триенето между тях и по този начин се пректратява износването на кожата в нейната основа.

Напиши отзив

Бележка: HTML не се превежда!
    Лош           Добър

Leather Protection Lotion

  • Продуктов код: protection
  • Наличност: В наличност
  • 26.00лв.


Свързани продукти

Препарат за почистване на естествена кожа

Препарат за почистване на естествена кожа

Специализиран препарат за дълбоко почистване на кожени салони и продукти от естествена кожа Дъ..

26.00лв.

Лосион за почистване и подхранване на кожа

Лосион за почистване и подхранване на кожа

Специализиран лосион за почистване и поддръжка на кожен салон с гарантирано професионален резултат!С..

40.00лв.